parfyumi-grazia4

Ако до преди години лансирането на унисекс парфюми ни се е струвало странно и необичайно, то към днешна дата този тип аромати печелят все повече внимание и положителни оценки както от клиентите, така и от познавачите в сферата.

Нововъведенията и последните модни и актуални трендове съвсем естествено не подминават и парфюмния свят. Размиването на границите и отварянето на съзнанието определено е нещо, към което се стремим като общество – свързваме този порив с иновациите, с издигането над старото, с разрушаване на досега действащите обществени норми. Модата и носенето на парфюми от години се разглежда като начин за себеизразяване – не е пресилено да кажем, че изборът на определен аромат е възможен начин за изразяване на житейска позиция. Днес си говорим за унисекс парфюми в опит да представим множеството им положителни качества. Ако темата представлява интерес за вас, то ще се радваме да останете до края.

По какво се отличават гореспоменатите унисекс парфюми от останалите видове аромати и защо са специални

Вероятно в случая името на продукта говори само за себе си и никак не е трудно да се досетим каква е най-отличителната характеристика на този тип есенции. Най-специфичното при всички унисекс парфюми е, че те спокойно могат да се използват както от дамите, така и от господата. Формулите им са така разработени, че без никакъв проблем да се харесат на вкусовете и на двата пола. Успешното балансиране между нежни, елегантни, дръзки, страстни и правещи впечатление акорди допринася за ефектния краен резултат, който несъмнено ще удовлетвори вкусовете, предпочитанията и изискванията дори и на най-взискателните потребители.

Към повечето унисекс парфюми се предлагат и продукти за тяло, носещи същото ухание. Това прави подобни артикули изключително подходяща идея за подарък, което никога не е излишно, имайки предвид и приближаващите коледни и новогодишни празници. Ако сред познатите си имате човек, обичащ промяната и държащ на модата, то определено бихте могли да изпробвате как ще му се отрази носенето на унисекс парфюми. Определено най-подходящият клиент за този тип есенции е онзи, който по никакъв начин не се страхува да експериментира и е отворен към изследването на нови и причудливи модни хоризонти. Трябва да се отбележи, че голяма част от предлаганите унисекс парфюми представляват чудна смесица от на пръв поглед необичайни и изненадващи съставки. Всичко, обаче, опира до правилното им комбиниране и балансиране. Точно в това се крие парфюмното майсторство на дизайнерските къщи, посветили живота си в създаването на благоухания.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This