Note 8

Повечето Android флагмани вече са на пазара, а Galaxy Note 8 е един от най-горещите модели тази година. За съжаление обаче и той не беше подминат от проблеми след премиерата си.

Ако се съди по отзивите на страницата на US Samsung Community, някои бройки Note 8 замръзват при опит да се отворят приложения. Тази страница обединява потребителите на най-големите оператори в САЩ, като дава справки под формата на таблици и връзки към повече подробности. Потребителят започнал темата предполага, че проблемът е свързан с обажданията, но десетки отговори твърдят, че замръзването се получава при много и различни обстоятелства. В някои от тях се посочва, че приложението за контакти обикновено се включва в този момент и може би е част от причините.

Любопитното е, че деинсталирането на приложения и почистване на кеша, към които обикновено прибягват Android  потребителиет първоначално, не дават нужния резултат, а връщането на фабричните настройки не осигурява дългосрочно решение на проблема. За сега няма официален коментар от страна на Samsung, а засегнатите клиенти трябва да се свържат със съпорта на компанията.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This