gps

С напредването на технологиите и технологичните решения, вече има стотици мобилни приложения, които играят ролята на пътеводител от точка А до точка Б както за шофьори, така и за пешеходци. Въпреки това обаче, броят на потребителите, които използват традиционната навигация за кола си е доста голям и за това си има обективна причина. Но остарял метод за упътване по пътищата ли е една навигация за кола, нека видим.

Предимствата, които има една традиционна навигация за колата са много. Един от най-големите ѝ плюсове може би е възможността да използвате самото устройство и картите, които то съдържа офлайн, без да се налага да използвате интернет от мобилното си устройство. Това е доста полезно качество на навигация за кола, особено в моментите когато се намирате в чужбина, нямате достатъчно мегабайти мобилен интернет и цената за такъв е доста висока.

Другото особено голямо предимство на традиционната навигация на кола е, че съвременните модели нямат нищо общо с тези от преди 10 години наприми. Сега на своята навигация може да слушате музика, за гледате клипчета или видеа от YouTube, да отговаряте на телефонни обаждание, да давате гласови команди за лесен и бърз достъп за навигиране и упътване и какво ли още не. Общо взето с един продукт вие получавате още няколко. Освен това и инсталирането на подобна техника е изключително лесно, което прави навигацията за кола неостаряващ метод за упътване по пътищата.

Ако и вие сте на същото мнение и имате нужда от нова навигация за кола, то определено голямо разнообразие от такива ще намерите в онлайн магазина Bg Auto, където почти всеки модел е с последните актуализации на пътните карти в Европа и България, с гласови команди на български език, сигнализиране за камери или полиция по пътя и мощна батерия, която издържа часове наред и още много други функционалности.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This