Възможно ли е да изберем тестер пред парфюм? Отговорът е  и „да“, и „не“. Преди всичко е нужно да сме наясно за кого е предназначен продуктът – за нас или за друг. Когато си отговорим на този въпрос, изправени пред възможността да си закупим тестер онлайн от интернет или от парфюмерийния магазин, лесно ще направим своя избор.

И така. Тестерите вършат ли работа? Могат ли да се сравняват с оригиналните парфюми? Дали пък не са по-добри от тях? Не са редки случаите, когато тествате тестер, той да се окаже с по-наситена и трайна миризма от  парфюма, който представя. Има производители, които искат парфюмите им да бъдат предпочитани от повече хора. За целта те правят допълнително вложение в тестера, като увеличават концентрацията на етерични масла за сметка на направените икономии от капачки и красиви опаковки. Именно чрез тестерите всеки доказал се бранд се стреми да отличи своя продукт от останалите.

Съставът на тестера и оригиналния парфюм е винаги един и същ. Цената му обаче понякога е четири пъти под пазарната като в това можете да се убедите на 100% в маркова парфюмерия на най-ниски цени Testeri-Bg.com

Тестерът не притежава елегантен и бляскав външен вид. Тъй като не е предназначен за директна продажба, се предлага без някои детайли – кутия, декоративна опаковка и др.Той е семпъл и невзрачен – просто един флакон. Ако е за лична употреба, няма проблем, но когато става въпрос за подарък, трябва да се абстрахираме от мисълта да спестим някой и друг лев. Признак на лош вкус е  да се подарява тестер вместо парфюм дори на роднини и на най-близки приятели.

testerСлед като си отговорихме на въпроса кога и защо можем да предпочетем тестер пред парфюм, следва да разберем как да изберем парфюм. Основните изисквания към него са свежест, хармония, излъчване и трайност.

В специализирания магазин или в отдела за парфюми на голям търговски обект разглеждаме рафтовете, на които са изложени красиви опаковки. В тях се крият различни марки и класове аромати. Как да открием своя? На помощ ни идват тестерите. Те са в по-малка или в най-голямата за дадения парфюм разфасовка. За наше улеснение са без капачка. На предоставената за тестване лента от хартия пръскаме от тестера, за да усетим мириса му. Създаването на един парфюм представлява пирамида от аромати – върхови нотки, сърцевина и базисни нотки. Винаги изчаквайте няколко минути и след това помиришете. Истинският аромат, по който може да се съди за парфюма, се проявява едва 15-20 минути след напръскването. За да сме сигурни, че той отговаря на нашия уникален стил и индивидуалност, повторно впръскаме върху обратната страна на китката на ръката си, защото парфюмите ухаят различно на типовете кожа заради биохимичните характеристики на всяко човешко тяло. Разнася се очакваното благоухание… Веднъж намерено можем да останем с него цял живот. Със запечатаната кутия се отправяме към касата, плащаме и се прибираме доволни, че сме направили правилния избор.

Казано накратко, съдържанието на тестерите е идентично с това на оригинала, който представят и рекламират, значително по-евтини са от него, но не са подходящи за подаряване. Оригиналният и изискан подарък е красиво опакованият парфюм.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This