Friday with Yettel

Този месец мобилното приложение на оператора идва с намаления до 20% на смарт джаджи и богат списък от изненади за пътувания

 

През септември петъчната игра в приложението на Yettel крие отстъпки до 20% за разнообразни устройства и намаления за есенни пътешествия. В последния ден от работната седмица клиентите на оператора могат да си подарят приятни изненади, като влязат в апликацията и изтрият скреч картата, която могат да достъпят през банер на началния екран в приложението. Те ще разберат веднага дали печелят отстъпка за смартфони или смарт часовници, фитнес гривна, тонколонка, отстъпка за резервация или за пазаруване на разнообразни продукти от ozone.bg, както и възможност за кешбек в платформата на Booking.

Късметът на участниците ще им отреди дали ще грабнат 11% намаление при резервация на нощувка в някои от комфортните хотели на „Шарлопов груп“ или 10% при ползване на кола под наем от rentalcars.com. „Петък с Yettel” прави възможностите за посещение на атрактивни дестинации още по-близо с 4% кешбек при резервация с booking.com. Различни нива на отстъпка за отделни категории продукти в сайта ozone.bg също са част от богатия списък с изненади. Допълват го изкушаващи оферти за различни устройства в онлайн магазина на оператора. Сред тях са промокодове за 20% намаление за Nokia G11, HUAWEI Sound Joy, HUAWEI Watch Fit 2, както и за комплект от смартфон MOTOROLA Edge 20 5G Black с неуморния робот за почистване Lenovo E2.

Друга привлекателна награда на фокус през септември е XIAOMI Redmi Watch 2 Lite, за който  може да бъде спечелено намаление от 15%. За любителите на активния начин на живот „Петък с Yettel” е подготвил промокод с 10% отстъпка и на смарт часовника SAMSUNG Galaxy Watch5 44mm LTE, с който ще могат да следят максимално ефективно здравния си статус – от ЕКГ до телесни мазнини.

„Петък с Yettel“ е само една от функциите на мобилното приложение, което подобрява потребителското преживяване. Сред другите предимства на апликацията са лесното управление и следене на личните мобилни услуги, плащане на сметки, както и получаване на актуални новини и промоции.