Каква врата да изберем от многообразието, което ни предлага пазарът? Качествената врата!

Придава вид и индивидуалност не само на дома, но и на самата постройка. Съчетанието на материал, изолиращ слой, покритие и обков позволява тя да бъде уникална по своему.

Добрите врати не са просто прищявка, а необходимост. Именно те защитават нас и имуществото ни от кражби, поддържат топлината и дават смисъл на думите ”моят дом – моята крепост”.

vhodna-vrata-2

Дизайнът на вратата също е от голямо значение и прави впечатление на посетителите на дома Ви. Тя е, както се казва – лицето на Вашата къща и трябва да отговаря на високи естетически показатели, за да можем да я наречем визитна картичка на Вашето жилище.

Необходимо е вратата идеално да допълва облика на нашия дом. За нейния избор роля изиграват няколко фактора. Тя трябва да подхожда на фасадата на дома и да се вписва в интериора. В зависимост къде ще бъде монтирана вратата – в апартамент или къща има значение и материалът, от който е изработена и покритието на самото крило. Входната врата трябва да отговаря на няколко потребности. Вратите благоприятни за къща трябва да бъдат устойчиви на атмосферни влияния, издръжливи и да имат така наречената UV защита. Също така е важен и пълнежът на самото крило – минерална вата, полистирен и др. Термоизолационните свойства трябва да бъдат на ниво, за да може да предотвратите нахлуването на студ. Освен с топлоизолация вратата трябва да осигурява и добра шумоизолация – не е нужно да чувате съседите отвън. Взломоустойчивостта също е основен фактор за висококачествена защита. Сигурното заключване осигурява безопасността на Вашия дом. Необходим атрибут са и надеждните заключващи системи за по-голяма сигурност. Вратите трябва да имат поне две заключващи системи с няколко активни и пасивни шипове, които спомагат за по-добра надеждност. Подходящата външна врата е тази, която отговаря на Вашите виждания за потребности, вид и не на последно място разход. Входната врата е първото и последното нещо, което хората виждат, когато посещават Вашия дом. Важно е да знаем, че тя ни доставя комфорт и уют в нашия дом!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This