galaxy-f-foldable-phone-concept

Ако сте производител на смартфони, който се готви да представи устройство с напълно нов форм-фактор, със сигурност ще искате да му дадете ново и интересно име, което да бъде необичайно за потребителите и да го отличава от останалите ви флагмани.

Samsung се подготвя да представи официално дългоочаквания си сгъваем смартфон, като най-вероатно ще добави в названието му думата Flex, твърди The Wall Street Journal. Междувременно обаче се появи и друга теория за името на телефона. Според 91mobiles, Samsung е подала заявка за търговска марка във Великобритания, за продукт, наречен Galaxy Fold, която най-вероятно се отнася именно до бъдещото устройство. Документите са подадени на 27 ноември в т.нар. клас 9, който включва само смартфони и таблети. Има и още нещо, заявката е от името на Fieldfisher LPP, която кандидатства и за друга търговска марка – Samsung Rize, в същата категория.

Разбира се компанията може просто да иска да си запази опции, така че да има известен избор за имена, но Fold като че ли изглежда най-вероятния вариант.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This