fitbit-smartwatch-project-higgs

Fitbit не е пускала нов хардуер, от както придоби Pebble и след поредица притеснителни слухове за финансовото й състояние, може би потребителите се питат, какво могат да очакват от нея? Е, все още няма официална информация по този въпрос, но снимки, които се появиха в интернет пространството, може би показват върху какво работи компанията в момента.

Едната от тях, която виждате по-горе, е на интелигентния часовник, с кодово име Project Higgs, който много прилича на Pebble. Въпреки, че той е много повече смарт, от колкото Blaze, която беше просто забавен тракер, може би в крайна сметка ще видим какво влияние има Pebble върху софтуера, а не само върху хардуера. Часовникат ще има вграден GPS, въпреки че екипът на Fitbit изпитваше известни проблеми с него и хидроизолацията, но изглежда доста ретро, в сравнение спредложенията на конкуренцията.

fitbit-headphones

Заедно с тази снимка изтече още една, която показва Parkslide – чифт безжични слушалки, за които няма допълнителна информация, но можем да очакваме, че те ще са съвместими с телефона и часовника на компанията.

Предполагаемата цена на умния часовник, който се очаква да дебютира есента е около 300 долара, а на слушалките – 150 долара, а Fitbit ще си партнира с Pandora за стрийминг на музика, след като се наложи да изостави първоначалната си идея поради отказа на Spotify.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This