iOS-14-800x538

Изглежда има хора, на които не им е толкова неприятен начина, по който Apple управлява App Store. Скорошна публикация сочи, че платформата е чудесна за печелене на пари, ако разполагате с креативност и малко късмет. Пример за това е дизайнер, който разказва как е спечелил над 100 000 долара за седмица, продавайки икони за iOS 14.

Дизайнерът Traf публикува в Twitter няколко изображения на настройка за iOS 14 на своя iPhone и те незабавно получават внимание. След това Traf събира набор икони, проектирани за началния екран на iOS 14, опакова ги и ги качва за продажба в App Store. Съобщението е публикувано на 20 септември, а само 6 дни по-късно дизайнерът е с обща печалба от 101 528 долара.


“Правилното съдържание, публикувано в точния момент може да доведе до невъобразими резултати” посочва Traf, но това всъщност не е първият път, когато той печели от създаването на икони. Първите си 17 долара дизайнерът печели в далечната 2013 година, когато на мода беше джелбрейка и това му показва как с креативност и малко усилия, може да се радва на добри резултати. Пакетът икони все още е наличен в App Store на цена от 28 долара и всеки желаещ може да смени облика на телефона си с него.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This