drone 1

Дроновете са истинско забавление както за малки, така и за големи. Съществуват различни видове и модели, някои от които просто за развлечение, а други – професионални дронове, с които могат а се правят професионални снимки и видео заснемане. Псе пак въздушната фотография е най-новата и най-предпочитаната от доста хора фотография. Ако занимавате професионално с видео заснемане на всякакви празници и поводи, то определено имате нужда не от какъв да е, а от професионален дрон, който да има множество функции и да има по-голямо полетно време.

Не са много, но не са и малко местата, от където може да се сдобиете с едни добри и качествени професионални дронове. Решихме да ви представим един онлайн магазин, в който ще намерите наистина голямо разнообразие от професионални дронове с множество функции. Това е онлайн магазинът Airzone.bg. Там професионалните дронове са с около 40 минути полетно време, имат GPS и 10 км. разстояние на полета. Почти всички модели професионални дронове в този онлайн магазин са с леко тегло и сгъваем дизайн, което ги прави лесни за транспортиране и пренасяне навсякъде с вас. Вградените мощни батерии ще ви осигурят дълго време в режим на полет и ще бъдете предупредени за оставащия живот на батерията.

Освен това всички модели професионални дронове в този онлайн магазин имат сензори да избягват различни препятствия по пътя и имам още куп други полезни функции от които да се възползвате като: режим на проследяване, нощна светлина с оптичен поток, подобрени HDR снимки и др. Качеството на всички дронове в Airzone.bg е повече от добро, а цените съвсем достъпни. Някои от моделите имат и специални намаления, от които може да се възползвате и да грабнете своята нова техника още сега.

Така, че ако се професионален фотограф или имате нужда от професионален дрон, то вашето място определено е Airzone.bg.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This