Samsung-Galaxy-S8-Active-front-render

Напоследък слуховете все по-усилено сочат предстоящата премиера на подсиления модел на флагмана на Samsung, Galaxy S8, а днес вече имаме и първите рендери, които изтекоха в интернет пространството, благодарение на @evleaks.

В сравнение с миналогодишния S7 Active, новото „лошо момче“ на Samsung няма лога по корпуса, или каквито и да било етикети на гърба, но за сметка на това, изтекли материали за обучение на служителите на компанията сочат възможността за употреба на виртуалиня асистент Bixby. Разширеното ръководство разкрива корпус от стомана, използвана за военни цели и издръжлива метална рамка, способност да издържа на екстремни температури, прах, удари и вибрации, ниско налягане и висока надморска височина, което очевидно не може да се сравнява с пръските вода и потапянето до 1.5 метра за 30 минути на конкурентите му на пазара.

Galaxy-S8-Active-manual-Bixby

Кадрите показват плосък Infinity дисплей с малко по-дебели рамки, от тези на стандартния Galaxy S8, липса на бутони на предния панел и странични контроли за звука, включване и изключване и Bixby. Подсиленият корпус на Galaxy S8 Active е завинтен в горната си част, което може да означава, че ще може да се сваля и сменя с относителна лекота. Основните му характеристики включвт 4000 mAh батерия, процесор Snapdragon 835 и 4GB оперативна памет, а официалната му премиера се очаква днес, когато най-вероятно ще станат ясни и подробностите около цената и разпространението му в различните региони.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This