Sony

Sony със сигурност разполага с обширна линия смартфони, планирани за следващата година с цел да се конкурират в сегментите от нисък и среден клас. Те обаче ще бъдат придружени от флагманите Xperia XZ4 и XZ4 Compact, според новия набор рендери.

Изглежда компанията се е върнала към много по-ъгловатия дизайн, който създава илюзията за обем, но предоставените размери потвърждават, че този омдел е с почти 3 мм по-тънък от сегашните устройства. За предния панел Sony отново е избрала 1:9 дисплей, който е около 5 инча, а рамките около него са доста дебели, според днешните стандарти. Там са побрани стерео високоговорителите. В задната част Xperia XZ4 Compact прилича на някои от по-новите предложения от среден клас на компанията, като камерата и LED светкавицата са позиционирани в гориня ляв ъгъл. За съжаление липсва информация за включения сензор, както и за този на предната камера. Важно е да се отбележи, че устройството е оборудвано със сензор за пръстови отпечатъци, монтиран отстрани и 3.5 мм жак за слушалки.

Не са предоставени спецификации, но би трябвало Xperia XZ4 Compact да се захранва от новия Snapdragon 855, съчетан с минимум 4 GB оперативна и 64 GB вградена памет и Android 9 Pie.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This