note-7-always-on-display

Samsung вече потвърди, че обновеният Galaxy Note 7, познат още като Note 7R, скоро ще бъде пуснат в продажба в Южна Корея, но така и не спомена цената му. Сега благодарение на The Investor може би вече имаме информация за нея.

Според изданието, Note 7R ще бъде 50% по-евтин от оригиналния модел. Предишните спекулации сочеха цена от около 620 долара, докато миналата година, цената на Note 7 беше 870 долара. В САЩ устройството се предлагаше за 850 долара, което означава, че ако твърдението на сайта е вярно, то Note 7R би трябвало да струва около 425 долара, разбира се ако въобще се предлага извън границите на Южна Корея.

Въпреки проблемите с батерията, които предизвикаха спирането от производство и изтеглянето от пазара на Note 7 миналата година, една подобна цена би означавала добра сделка за Android феновете, тъй като устройството безспорно ще разполага с топ характеристики, макар и с по-малка батерия. За сравнение Galaxy S7 стартира с цена 600 долара и дори и в момента, след като наследникът му вече е на пазара, е трудно да се намери за 300 долара.

За съжалиние това е само поредния слух за обновения Note 7 и няма как да знаем, дали цената му ще е толкова ниска, както и дали въобще ще достигне до пазарите извън родната си страна, така че ще се наложи да изчакаме официалната му премиера за повече информация.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This