Samsungs-foldable-smartphone-could-go-on-sale-for-nearly-2000

Сгъваемият смартфон на Samsung може да се продава за близо 2000 долара, твърдят анализатори. По-точно ценовият маркер, определен от тях е 1850 долара, а прогнозите са, че доставките ще старитрат около ноември, като сглобяването на устройството ще започне през декември, а в магазините то ще достигне до февруари 2019 година.

Въпреки това анализаторите отбелязват, че компанията може и да се откаже да представи смартфона, ако реши, че той не е оптимизиран достатъчно за максимално потребителско изживяване, което предполага, че той може и да се забави. Ако всичко върви по план, Samsung може би ще го покаже при затворени врати на CES 2019 през януари следващата година, а първоначалните бройки ще са ограничени до 300 000 – 500 000 единици, за да се прецени реакцията на пазара.

По отношение на това, което устройството ще предложи, се очаква 7.3 инчов дисплей, който ще се прегъва до 4.5 инча, а предната страна ще прилича много на Galaxy S10, който ще бъде представен на CES 2019, за да проправи път на своя сгъваем събрат. Първоначално футуристичният смартфон ще служи като доказателство за концепцията, но ако обратната връзка, която компанията получи е положителна, по-късно през годината ще се появи по-усъвършенстван модел, заедно с Note 10.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This