В свят, където съобщенията са новия начин на комуникация, компании като WhatsApp продължават да предлагат актуализации, за да задоволят търсенето. Макар, че не много компании могат да се похвалят с успеха на WhatsApp, имаме и редица примери, че всичко може да се срине буквално за минути. При постоянното търсене на по-добри услуги, малките актуализации и подобрения могат да останат незабелязани. Затова и ще ви разкажем за седем нови функции в WhatsApp, които може и да не сте открили все още:

Изтриване на съобщения

На всеки се е случвало да изпрати съобщение на грешния човек, или група. Вече можете да поправите тази грешка, тъй като WhatsApp ви позволява да го изтриете, а всичко, което трябва да напарвиет е да кликнете върху него и да изберете дали то да не се вижда само от вас, или от всички.

Плащане чрез WhatsApp

WhatsApp представи новата си платежна функция, свързана с UPI, която ще ви спести превключването между множество приложения, за да си свършите работата.

Групов видеоразговор

Докато видеообажданията съществуват отдавна, то до скоро те бяха възможни единствено с един потребители. С въвеждането на груповите видеообаждания, вече можете да разговаряте с до 4 души едновременно.

WhatsApp for Business

В съвременния живот цял свят разчита на съобщенията, като начин за комуникация, а фирмите не остават по-назад. WhatsApp вече позволява на бизнеса да си взаимодейства с потребителите и да предлага функции като бърз отговор и поздравителни съобщения. Преди да се активира функцията, компаниите се проверяват, така че не трябва да се притеснявате от спам.

Форматиране на текст

За хората, които изпращат broadcast messages, това е нещо, което наистина трябва да се знае. Функцията позволява промяна на шрифта, така че подчертаването на важна информация става много по-лесно.

Споделяне на местоположение

Имайки предвид времето, в което живеем, функцията за споделяне на местоположение е добре дошла. WhatsApp вече позволява да изпратите текущото си местоположение директно, както и проследяване в реално време, а всичко, което трябва да направите е да включите GPS.

Безкомпромисно качество

В миналото, ако искахте да запазите качеството на изображение, WhatsApp определено не беше опция за изпращането му, но сега то ще пристигне с пълната си резолюция, без да се компрометира неговото качество, просто трябва да го изпратите като документ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This