visual - iphones

Vivacom предлага ТОП селекция iPhone модели на ТОП цени. До края на месеца потребителите могат да се възползват от атрактивни оферти на едни от най-актуалните смартфони на Apple – цялата серия на iPhone 15, iPhone 14 и iPhone 14 Plus, които са в комплект с адаптер. В селекцията са включени и моделите iPhone 13 и iPhone 12. Смартфоните се предлагат в различни стилни цветове на преференциални цени, започващи от 18,98 лева на месец на лизинг за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор с план Unlimited MAX в цялата търговска мрежа на Vivacom.

iPhone 15 PRO е най-новото попълнение в семейството на Apple, което притежава семпъл и изискан дизайн с извити ъгли и се предлага в комплект с адаптер. iPhone 15 PRO разполага с 6,1-инчов OLED Super Retina XDR дисплей, 2556х1179 пиксела резолюция и USB Type – C. Устройството е снабдено и с 6-ядрен А17 Pro BIONIC процесор, благодарение на който любителите на мобилните игри ще имат възможност да се насладят на невероятно детайлни сцени и реалистични герои. 

iPhone 13 е оборудван с 6,1-инчов OLED Super Retina XDR дисплей с висока защита от прах и вода и 2532×1170 пиксела резолюция. Устройството се предлага с капацитет от 128 GB, а потребителите имат възможността да изберат от богата палитра от стилни цветове. iPhone 13 притежава олеофобно покритие срещу отпечатъци и поддържа множество езици и символи. Той се отличава с перспективната си Ultra-Wide корекция, подобреното премахване на червени очи и записването на 4К и Quick Take видео – характеристики, които го превръщат в идеалното устройство за любителите на фотографията. 

iPhone 12 и до днес впечатлява с изключително бързия си A14 BIONIC процесор, както и Тrue Tone технология на дисплея и широката цветова гама. Устройството идва с 6,1-инчов OLED Super Retina XDR дисплей, 2532х1170 пиксела резолюция и 64GB памет. Моделът притежава предпазно стъкло с керамика за повишена издръжливост, а също и сертификат за устойчивост на прах и вода IP68.

Повече информация за устройствата и специалната оферта можете да откриете ТУК.