Технологиите продължават да променят живота ни по начин, по който дори не сме и подозирали. Както крайният потребител, така и бизнесът днес стават свидетели на това как онлайн пазаруването и поръчването на храни и напитки онлайн е все по-предпочитаният вариант за пазаруване, в сравнение с традиционното такова. Днес съществуват различни решения за клиента и бизнеса в тази посока.

SofiaOrders – система за онлайн поръчки, като алтернатива на FoodPanda

Наред с добре познатата ни система FoodPanda, използвана главно от ресторантьори, струва си да отбележим, че съществуват и немалко евтини, надеждни и  ефективни алтернативи за онлайн поръчки за ресторанти, кафенета, барове и заведения като системата за онлайн поръчки SofiaOrders. Тук обръщаме внимание на някои от главните предимства на системата за онлайн поръчки SofiaOrders, като алтернатива на FoodPanda.

Как SofiaOrders помага на вашия бизнес?

  • Собствено присъствие в интернет

Това, което SofiaOrders позволява да направи вашия бизнес, е изграждането на собствено присъствие в интернет. Без значение дали вашият бизнес е в сферата на ресторантьорството, или търговията на дребно с хранителни продукти, системата за онлайн поръчки SofiaOrders ви дава възможност да утвърдите успешно своята марка онлайн. Клиентите ви се възползват от персонализирано изживяване, а разпознаваемостта на марката ви става възможна, благодарение на собствен онлайн портал, мобилно приложение и множество възможности за интеграции.

  • Гъвкаво обслужване на онлайн поръчки

Онлайн поръчките и доставка на храна до дома са новият, все по-предпочитан бизнес модел на ресторанти, барове, заведения и кафенета. Системата за онлайн поръчки SofiaOrders идва в отговор на бизнес търсенето за надеждна и ефективна система за онлайн поръчки и качествено и бързо обслужване на клиентските поръчки. Приемате и обработвате заявки онлайн в реално време от различни устройства без проблем. SofiaOrders ви позволява да направите работещ онлайн портал за поръчки буквално от нулата, при това с минимална инвестиция и нулева комисионна.

  • Изграждане на клиентска база данни с възможност за провеждане на ефективен маркетинг

Възможността да разполагате с добре организирана клиентска база данни ви позволява да напомняте за себе си на своите клиенти регулярно във времето, да обслужвате редовните си клиенти по-бързо и да ги информирате за актуални промоции. За малкия и среден бизнес, който обикновено разполага с ограничен бюджет за реклама, SofiaOrders предоставя отлична възможност за периодично рекламиране. Благодарение на своите маркетинг инструменти, възможности за интеграция в социалните мрежи и редица други полезни разширения, SofiaOrders ви дава възможност да рекламирате успешно своя бизнес без допълнителни разходи.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This