Apple Watch

Apple рекламира своя Apple Watch Series 2 като устройство, полезно за здравето и удобен помощник във фитнес тренировките. Изглежда, че компанията ще се фокусира още повече в подобряването на тези възможности в Series 3, особено ако се съди по някои нови подробности.

Австралийският новинарски сайт The Sydney Morning Herald съобщи, че топ треньорът Бен Лукас е бил поканен да се срещне с представители на Apple в рамките на образователната сесия на компанията в Холивуд. Лукас е бивш професионален играч на ръгби, а сега личен фитнес треньор. След срещата той сподели:

Това, което планира компанията в близко бъдеще е свързано със синхронизирането на Apple Watch с фитнес оборудването и прехвърлянето на жизено важни статистики като сърдечен ритъм и калориен разход“.

Това разбира се не е тайна, поне за тези, които проследиха отблизо WWDC 2017 и презентациите на компанията, свързани със следващите версии на операционните й системи. Очаква се производството на Apple Watch да започне по-късно тази година, заедно с новите модели iPhone, а според слуховете, той ще има microLED екран, вместо до сега използвания OLED панел и ще бъде много по-самостоятелен, що се отнася до връзката с телефона. Членове на глобалната общност на фитнес треньорите бяха поканени от Apple на сесията в Холивуд, а целта е ясна – още по-дълбоко фокусиране на часовника към този популярен спорт.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This