galaxy-s8

Очаква се Samsung да представи своя Galaxy S9 на MWC 2018 през февруари. След като вече чухме най-различни слухове за устройството, тези дни в интернет пространството се появи и снимка на предния му панел:

galaxy-s9-1

Както сами можете да видите, дисплеят на следващия флагман ще бъде почти идентичен на този на Galaxy S8, като изглежда, че слуховете за много по-тънка рамка няма да се окажат истина. Смартфонът ще има подобен, вече може би скучен дизайн и размер на екрана, като своя предшественик.

Разликата ще се крие под капака, където S9 и S9+ ще получат различни процесори, в зависимост от региона, за който са предназначени – една част ще дойдат с новия Snapdragon 845, а другите ще получат Exynos 8910. Освен това Galaxy S9 ще има 6 GB оперативна и 64/512 GB вградена памет. Сред останалите спецификации можем да посочим 12 мегапикселова камера за малкия модел и двойна такава за големия, нов скенер за ириса на окото и система за лицево разпознаване, както и сензор за пръстови отпечатъци, който отново ще се намира на гърба на телефона, под задната камера. Повече подробности ще разберем, когато Samsung го представи следващия месец.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This