OnePlus7-5K1-1000x563

Има много неща, които знаем за бъдещия OnePlus 7, но въпреки това само част от тях се появиха в официални канали, като например фактът, че той няма да предлага безжично зареждане. Видяхме визуализации, показващи изскачаща камера и това беше потвърдено от предполагаеми снимки на устройството в реалния живот.

Докато спецификациите на OnePlus 7 все още не са официалон известни, онлайн търговецът Giztop публикува устройството в сайта си, като поне до някъде даде яснота какво можем да очакваме. Изображението е съпроводеноот някои характеристики, като трябва да отбележим, че част от тях противоречат на ранните слухове. Както се очакваше, чипсетът е Snapdragon 855 с 8 или 12 GB оперативна и 128 или 256 GB вградена памет. Дисплеят обаче е посочен като 6.5 инчов с прорез в горната част, докато очакванията са за липса на прореза, заради изскачащата камера. Според останалите характеристики предната камера е 16 мегапикселова, а задната е тройна 48+20+5 мегапиксела, а батерията е 4000 mAh с бързо зареждане VOOC.

Заради всички тези противоречия, ще се наложи да изчакаме официалната премиера на OnePlus 7, която със сигурност не е далеч, за да разберем с точност какво ни е подготвила компанията.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This