Най-важният аспект от спортните залози е успеваемостта. Тя се явява показателен белег за печелившите фишове на база общия сбор на съставените талони. Освен това, демонстрира познаваемостта на залагащия и го ориентира в съотношението между спечелени и загубени залози.

Увеличаването на успеваемостта изисква поддържане на силна воля, ограничаване на броя ежедневни залози и използване на доказани стратегии за залагане. В интернет ще откриете многобройна информация за отделни експериментални методи, но не всички от тях са се доказали с времето и са допринесли за нарастването на профита на потребителя.

Букмейкър Рейтинги ви предоставя огромен списък с използвани стратегии, които са донесли печалби на своите ползватели. В информационните статии биват оповестени условията на всяка една стратегия, необходимия минимален/ максимален бюджет, както и примери за правилно усвояване на правилата. Експертите ви онагледяват с образци, включващи брой фишове, коефициенти на залог и бройка на спечелените залози. Някои от стратегиите изискват повече познания, докато други със сигурност ще ви донесат печалби, ако разполагате с по-висок капитал.

Най-използваната стратегия е Мартингейл. Всъщност бива измислена в улеснение за залагащите на рулетка, като им гарантира сигурна печалба при удвояване на залога. При всяка загуба залагащият увеличава двойно облога, докато залогът му не се окаже печеливш. След това всичко започва отначало. Тази стратегия е застрашителна за букмейкърите и казината, тъй като предоставя на потребителите сигурен начин за печалба. Единственото се изискват неограничено време и ресурси. В спортните залози може да се приложи в същия вид, като задачата е да се прогнозират маркети, чиито коефициенти са равни или по-високи от 2,00.

Съществуват и други методи за залагане, уповаващи се на банката и размера на поставените залози. На този принцип работи Критерия на Кели, който се базира на процентова вероятност и големина на коефициентите. Залагащият трябва да съпостави неговите очаквания с тези на букмейкъра и ако има разминавания, съставя сума на залога по предварително разчертана формула. Сходна е идеята и на системата Фиксиран процент. Тук обаче облозите са строго регламентирани и не бива да излизат от предварително зададените рамки. Залагащият определя процент от общата банка за маркети в определен интервал от коефициенти. Например, ако избраните пазари са в границите между 1,50 – 1,80, той залага около 20% от общата депозирана сума. Важно е придържането към този начин на залагане, за да се увенчае с желания успех в дългосрочен план. Други системи, обвързани с финансовата част на залагането, са Датска стратегия, Мениджмънт на Милър, Оскар Грайнд и т.н.

Както сами виждате, финансите са важна част от залагането, но не бива да се омаловажават и самите познания. Съществуват и друг вид печеливши методи, които са приложими в спортните залагания. Една от най-любимите стратегии на ползвателите на “Betfair Спортна борса е Залог срещу равенство. Целта на това начинание е да се постави облог срещу евентуален хикс, спрямо настъпили обстоятелства. Екипът на Букмейкър Рейгинги е оповестил основните правила за участие в стратегията, както и стъпките за действие при определен развой на събитието. За разлика от описаните по-горе стратегии, където се изискваше висок капитал, тук залагащите се нуждаят от повече свободно време, за да следят случващото се на игрището. В днешно време, обаче, това е повече от достъпно, тъй като онлайн букмейкърите са разработили системи за 3D визуализация, Livestreaming и Livescore за следене на статистическите показатели.

Стратегиите за залагане са важни за личностното ви усъвършенстване и придаването на печеливш облик на спортните залози. Подберете метода на залагане спрямо финансовите ресурси, свободното време и достъпа до букмейкърски сайтове. Целта на системите и стратегиите не е временна печалба, а дългосрочен план за развитие и увеличаване на успеваемостта. Ако следвате стриктно инструкциите, не се влияете от странични фактори и контролирате жаждата си за нови залози, ще постигнете невероятни успехи в сферата на онлайн залагането.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This