Няма по-голямо удоволствие за бебе от освобождаването в пелената. Компанията Pampers пусна видео, в което увековечава този несравнимо щастлив миг от ежедневието на всяко малко създание, след който логично настъпва моментът за смяна на памперса с помощта на мокри кърпички Pampers wipes.

Във видеото са запечатани уникални всевъзможни физиономии на мъничетата по време на този процес на фона на величественото произведение на Рихард Щраус “Тъй рече Заратустра”. Ефектът се допълва от забавения каданс на кадрите, които придават страхотно комико-драматично внушение, улавяйки умело различните настроения на бебетата в незабравими 75 секунди. Рекламата завършва с посланието “Не се страхувай от бъркотията”, защото на разположение са мокрите кърпички на Pampers.

Видеото вече има над половин милион гледания в социалната мрежа Youtube, а е пуснато само пред няколко дни.

Това не е единствената реклама, в която се използва подобен похват, но е може би най-успешно реализираната. Кампанията Poo Face е дело на Saatchi & Saatchi и дори спечели няколко награди на тазгодишния рекламен фестивал Cannes Lions 2015 – бронз в категория Film, сребро и бронз в категория Film Craft.