OnePlus-8-Pro-261-800x600

OnePlus обикновено пуска Pro модели на своите смартфони, които са с по-висока цена и някои допълнителни екстри. Изглежда обаче тази година няма да получим OnePlus 8T Pro, след като компанията пусне OnePlus 8T по-късно. Вече видяхме официални визуализации на стандартното устройство, както и ключовите му характеристики, които също се появиха онлайн, но до сега слуховете предричаха Pro модел. Сега Макс Дж. Пусна съобщение в Twitter, че OnePlus 8T Pro не е в процес на подготовка.


Всъщност инсайдерът първо пусна загадъчен пост, който сочи, че Kebab2 е отменен, а Kebab е кодовото име на OnePlus 8T, като компанията използва подобна схема за именуване на двойките смартфони. Kebab2 обаче не се появява във файловете на фирмуера, което може би е доказателство, че такъв мадел няма да бъде представен.

И това в известен смисъл е логично, защото OnePlus 8 Pro е достатъчно мощно устройство и стартирнето на подобен модел би било неразумно. Единственият значим ъпгрейд, който компанията би могла да направи е заместването на Snapdragon 865 с новия Snapdragon 865+, но разликата в производителността на двата чипсета не е много голяма.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This