65_A95L_blk_dark_sil_edge2edge_cw

Новото приложение PS Remote Play за Android TV вече е налично

 

Sony обяви, че функцията PS Remote Play, разработена от Sony Interactive Entertainment (SIE), вече е налична за телевизорите BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED на компанията през новото приложение PS Remote Play за Android TV.

Една от най-забележителните характеристики на PS Remote Play е възможността за игра от разстояние от вашата PS5 и PS4 конзола. Независимо къде се намирате, стига да имате съвместимо устройство или A95L с високоскоростна интернет връзка, можете да се свържете и използвате пълния потенциал на своята PlayStation конзола и да се насладите на своите любими игри за PS5 и PS4, инсталирани на нея. Това разкрива много нови възможности, като позволява на геймърите да получат достъп до своите конзоли и да продължат своите приключения, дори когато са далеч от дома.

В комбинация с телевизорите A95L на Sony, PS Remote Play позволява на геймърите да превключват без усилия между отделните устройства и да продължат своята игра точно откъдето са стигнали за забавления без прекъсвания.

BRAVIA XR A95L 4K HDR QD-OLED TV е един от първите телевизори с Android, които използват функцията PS Remote Play, поставяйки началото на едно изключително гейминг приключение с мощната подкрепа на PS Remote Play. През широкия, зашеметяващ QD-OLED екран се потапяте в спиращи дъха графики, завладяващ геймплей и ярък, реалистичен звук.

Телевизорите A95L са с обновен когнитивен процесор Cognitive Processor XR с напълно новата технология XR Clear Image за по-ясна и плавна картина при сцени с бързо действие.

В допълнение всеки телевизор A95L е с вградена Acoustic Center Sync технология, която синхронизира аудио системата на телевизора с централния канал на съвместим саундбар Sony. Така телевизорът става централен високоговорител за възможно най-доброто завладяващо изживяване у дома. За потребителите, които търсят още по-обемен звук, комбинацията със саундбар Sony предлага функция за създаване на виртуални високоговорители и оптимизация на звуковото поле, наречена 360 Spatial Sound Mapping. A95L поддържат и технологията Acoustic Surface Audio+ – която позволява перфектно синхронизиране на звука с действието на екрана.

За оптимизирано качество на картината по време на игра и стрийминг, серията A95L предлага ексклузивни функции като Auto HDR Tone Mapping и Auto Genre Picture Mode и дава възможост на геймърите да открият ново ниво на гейминга с PlayStation 5. Те могат лесно да използват Game Menu, от което да персонализират настройките спрямо личните си предпочитания, като например бързо включване или изключване на функциите VRR или Motion Blur Reduction. Функцията Black Equalizer от менюто позволява увеличаване на яркостта в тъмните зони за по-лесно различаване на обектите и опонентите и лесно прицелване във враговете с шест различни вида оптически прицел. Друга новост за тази година е възможността за персонализиране на размера на екрана с функцията Screen Size, която позволява концентрирана игра върху по-малък, фокусиран екран.