FLIP is coming to Bulgaria

Новият умен начин за покупка и продажба на смартфони онлайн ще бъде достъпен за българските потребители от месец юни

 

В началото на юни 2022 г. Flip – иновативната онлайн платформа за употребявани и сервизирани телефони – стартира на българския пазар, предоставяйки на потребителите възможност лесно, сигурно, бързо и безопасно да продават и купуват употребявани смарт мобилни устройства. Всичко това очаквайте съвсем скоро на www.flip.bg.

Младият технологичен стартъп става част от eMAG Group през 2021 г. Създаден, за да направи интернет дружелюбно място за продавачите и по-сигурно за купувачите на мобилни телефони, за кратко време се утвърждава като доверен партньор в онлайн пазаруването. Flip отговаря на въпроса на потребителите как да удължат живота на употребяваните си телефони, като им предоставя платформа за продажба, а за тези, които искат да купят, това е сигурно място, с голямо разнообразие от качествени продукти за всеки вкус.

Платформата расте бързо и вече има 100 000 клиента, а броят на служителите й се е удвоил. Нещо повече, Flip се ползва с високо доверие, като получава оценка 4,7 от 5 за удовлетвореност от потребителите.

Във Flip.bg клиентите ще открият предложения с отстъпки до 50% от пазарните цени на чисто нови устройства и с 24-месечна гаранция. Освен разнообразие, сигурност и добри цени, Flip предлага на българските си потребители безплатна доставка в рамките на един-два дни и възможност за безплатно връщане в 30-дневен период. На платформата ще се предлагат топ брадове като Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi.

Влизането на компанията на българския пазар ще бъде ръководено от Ивайло Нецов, генерален мениджър за България, и Теодор Филос, мениджър „Нови пазари“.

Ивайло Нецов, който има над 15-годишен опит в маркетинг и продажби, като през последните 5 години управлява foodpanda, е убеден, че платформата ще преобърне нагласите към употребяваните телефони. „Амбицията ни е чрез Flip да трансформираме пазара на употребявани и сервизирани телефони, защото вярваме, че всеки би трябвало да може да си позволи качествен и стилен смартфон на добра цена. Flip е по-добрата алтернатива на купуването на нов апарат, тъй като ние предлагаме същите продукти и услуги (качество, гаранция, връщане, безплатна доставка и отлично потребителско изживяване), но с до 50% по-ниски цени в сравнение с тези на чисто новите телефони, като така намаляваме и негативното въздействие върху околната среда“, казва Нецов.

Теодор Филос, мениджър „Нови пазари“, добавя: „Flip вярва силно в потенциала на българския пазар и иска да донесе това страхотно изживяване на потребителите в страната. Създадохме изцяло нов подход към употребяваните устройства, отговарящ на нуждите на клиентите в съвременния, бързодвижещ се дигитален свят. Платформата им спестява време, пари и рискове, предоставяйки на тяхно разположение двигател за надграждане и актуализиране на мобилни устройства.“

Всеки клиент, желаещ да бъде сред първите, изпробвали платформата, и да участва в томбола за страхотни награди, може да посети www.flip.bg.