bgr-galaxy-note-8

Samsung ще представи Galaxy Note 9 в началото на август, твърдят слуховете, защото компанията иска да получи времеви аванс пред новите модели на Apple, които както обикновено са голяма заплаха за нейните флагмани. Сега обаче имаме първото изтичане, което найстина заслужава внимание – предполагаем кейс за телефона, който отразява интересни промени в дизайна му.

Както можете да видите на изображението, публикувано от Ice Universe, Note 9 ще има двойна камера, поставена хоризонтално и сензор за пръстови отпечатъци, центриран под нея за по-лесно достигане.

galaxy-note-9-dual-camera-battery-vs-galaxy-s9-plus

Местоположението на този сензор, колкото и да е непрактично в близост до камерата, не е най-важната част от това изтичане. Същият източник разкрива в Weibo причината компанията да постави камерата си хоризонтално – тази простота в дизайна ще позволи много по-голяма батерия, която може би ще надмине дори тази на S9+ и това ще е едно наистина полезно допълнение, имайки предвид, че Note 9 иначе ще е почти пълно копие на своя предшественик. Има и още един детайл, скрит в изображението и това е нов хардуерен бутон, чието предназначение обаче все още не е ясно.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This