Motorola-One-Power-

Изглежда имаме някои подробности за новия Android One смартфон Motorola One Power, чиято снимка изтече в интернет пространството тази седмица.

Устройството е с почти безрамков дисплей и станалата вече задължителна, изрязана част в гония край му край и с двойна задна камера.

Информацията е предоставена на Android Headlines от „надежден източник“, но все още липсват конкретни характеристики. Важно е да се отбележи обаче, логото, което потвърждава, че това е именно Motorola One Power, т.е. няма да бъде обявен като Moto телефон, което отбелязва завръщането на марката Motorola след дългата пауза. Всъщност малко след като Google закупи Motorola, устройствата започнаха да излизат с логото Moto, след това когато тя стана собственост на Lenovo, компанията продължи с този подход с намерението постепенно да премахне изцяло името Motorola. Наскоро обаче, Lenovo обяви, че е променила изцяло решението си и се отказва от Moto by Lenovo в полза на старото име. Сега изглежда новият модел ще излезе и без добавката Moto.

Докато името се променя, Motorola продължава да инвестира в Android One и Motorola One Power, който е продължение на Moto X4 ще бъде първия смартфон с Android One, пуснат в САЩ. Кои са останалите страни от списъка, все още не е известно.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This