Image Source: @MilenYanachkov / PhoneArena.com

Image Source: @MilenYanachkov / PhoneArena.com

Голяма част от тазгодишните флагмани вече са на пазара, но очакваме някои от основните играчи, като Galaxy Note 9, който ще бъде представен през август, новите модели iPhone – през септември и разбира се Pixel 3 и Pixel 3 XL на Google, за които до момента има доста разнопосочни слухове.

Всъщност устройствата Pixel обикновено се купуват от най-големите Android фенове, които искат „чист“ Android и бързи софтуерни актуализации осигурявани от интернет гиганта. Повечето от тези фенове естествено мразят всичко, което прави Apple, само защото това е именно Apple и това със сигурност ще им създаде проблеми тази година, тъй като изглежда Pixel 3 XL ще копира дизайна на iPhone, както направиха повечето Android флагмани. Това сочи последното изтичане, което съдържа снимка на предпазното стъкло на двата модела и разкрива много за техния дизайн:

pixel-3-vs-pixel-3-xl-screen-protectors-leak

Можем да видим, ча Pixel 3 и Pixel 3 XL ще имат т.нар. брадичка в долната част, защото останалите компании не искат да инвестират времето и усилията, нужни на Apple, за да премахне тази част от панела. Също така двата модела ще разполагат с двойни камери, а Pixel 3 XL ще копира изрязаната горна част на екрана на iPhone X, наречена notch.

С помощта на тази снимка, технологичният блог Phone Arena създаде рендер на Pixel 3 и Pixel 3 XL, който може би е много близък до това, което ще видим по-късно тази година от страна на Google.

Остава разбира се да изчакаме и да разберем, дали ако двата смартфона изглеждат толкова подобин на iPhone, Android феновете ще намерят оправдание да ги харесат.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This