OnePlus-6T

Вече видяхме рендери на бъдещия onePlus 6T, далеч преди датата на неговия официален дебют – 17 октомври, но сега имаме възможноста да хвърлим поглед и върху възможните цветови опции.

Първото нещо, което забелязваме, гледайки изображенията е прорезът в горната част на екрана, който е много по-малък от този на OnePlus 6 и ясно се вижда, че съдържа само предната камера, докато микрофонът е преместен нагоре, над екрана. Второто любопитна ноще са цветовите опции, за които вече споменахме – докато двете изображения показват черен смартфон и полирания му вариант, то придружаващият ги доклад, ги описва като Mirror Black и Midnight Black, а дале те ще са единствените възможности за избор, все още не е ясно:

Въпреки, че изтичането не съдържа подробности за спецификациите, от предишните слухове занем, че OnePlus 6T ще има процесор Snapdragon 845 и поне 6 GB оперативна памет. Самата компания обяви, че новият флагман няма да има 3.5 мм жак за слушалки, но вероятно ще разполага със скенер за пръстови отпечатъци.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This