Макар и не много разпространени в България, новото поколение смарт часовници навлизат у нас с главоломни темпове и наред с фитнес гривните се превръщат в нов тренд.

LG Watch Style

LG Watch Style

Изчистен дизайн, минималистичен, обединяващ функционалност и компактност в един съвършен и интелигентен продукт.

Смарт часовникът на LG за Android дебютира през февруари. Той е по-обран и е много по-стилна алтернатива на спортната версия LG Watch Sport – многофункционална джаджа със сим карта и с много приложения за спортуващия човек.

Може и да не е перфектният смарт часовник, но определено улеснява ежедневието.

Movado Connect

Movado Connect

Може би най-луксозният смарт часовник на планетата. С цена от около 1800 лв. можете да си купите iPhone 8. Определено сумата е голяма за такава джаджа. но ако парите не Ви притесняват – заслужава си.

Movado Connect е наистина удивителен продукт, с кристално стъкло, изработен от позлатена неръждаема стомана, предлагащ се със силиконова или метална каишка.

Интелигентното устройство е изящно и с много възможности, а в същото време цената му е далеч по-ниска от най-скъпия часовник в момента – Louis Vuitton Tambour Horizon, чиято цена започва от около 5000 лв.

Apple Watch  – трето поколение

Apple Watch

За притежателите на iPhone, определено нямат по-добра опция от Apple Watch.  Той безпроблемно се свързва с телефона и предлага разнообразни функции, свързани с измерване на показатели за спортуващите, получаване на известия, извършване на плащания и др.

Особено за тези, които прекарват повече време в залата, третата серия на смарт часовниците на Apple предлага повече функции, за следене на здравни показатели и ни насърчава да водим по-активен начин на живот. Новият златен завършек прави джаджата още по-стилна и атрактивна.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This