Полезна Тренировъчна Школа ефективно производство и реинженеринг предлага неподозирани възможности
В случай, че дълги години работите в сферата на ефективното производство, което ще рече, че заемате позиция като началник смяна/цех или мениджър производство – то със сигурност сте усвоили основните тънкости при изпълнението на вашите задължения. Динамичната конкурентна среда обаче изправя, пред всеки служител в едно предприятие, все по нови и нови казуси за решаване. В такъв случай, ако се нуждаете от внасяне на светлина и намирането на по-добри решения на възникналите проблеми – днешната ни публикация е точно за вас.
В следващите няколко изречения предстои да ви запознаем с една Тренировъчна Школа ефективно производство и реинженеринг , която дава съвети не само на теория, но и на практика. Тя предлага по иновативен начин да забележите нови възможности за изпълнение на текущите ви задължения. От друга страна ви обогатява откъм придобиването на полезни компетенции от полза на работното място. А както е известно – никога не е късно да научите и още нещо.
Тренировъчната школа по ефективно производство и реинженеринг разчита главно на разиграването на различни казуси, с участниците в обучението. По този начин всеки присъстващ се запознава с тънкостите при справянето с кризисни ситуации на работното място. Ще разгледате ефективни начини за оптимизиране на производството, разпределяне на задачите, като същевременно можете да се възползвате от консултация по актуални за вас и вашата дейност въпроси.
Организираното от supplychain бизнес обучение е съставено от три модула. Всеки един от тях надгражда предишния. Решението дали да изберете един, два или всичките три модула зависи от вас, но ако желанието ви е най-пълно да вникнете в същността на обучението и да надградите наистина знанията и компетенциите си – преминаването през всички модули от тренировъчната школа по ефективно производство и реинженеринг е най-доброто решение. В случай, че ви заинтригувахме с този бърз начин за трупане на нови умения – повече информация ви очаква в сайта на организаторите – supplychain.bg.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This