Ако сте от щастливците, които наскоро са успели да се сдобият със собствен апартамент, можем само да ви кажем: „Честито!“. След първоначалната еуфория, радост и гордост обаче неизменно идват притесненията ще се справите ли с погасяването на кредита, който сте изтеглили, и как точно да организирате преместването на всички вещи от квартирата, в която през последните години сте живели под наем.

С второто можем да ви помогнем! Имаме най-добрата идея как най-бързо и безопасно да пренесете цялата си покъщнина от старата ви квартира във вашия собствен дом. Ако и сроковете ви притискат, не губете време, а се обърнете към хамалските услуги на Супер къртачи. Фирмата ще ви помогне да пренесете всичко необходимо – от куфари с дрехи до черна и бяла техника, дивани и всякакви други мебели и тежки предмети бързо и качествено.

Предлагаме ви точно тази фирма, защото хамалските й услуги са с едни от най-изготните цени в София. Друго предимство на Супер Къртачи е, че разполага със собствен транспорт, което ще ви спести допълнителни разходи за път или ангажирането на приятели и познати, които да транспортират вещите ви.

Ето и нашите полезни съвети, които ще ви спестят много излишни нерви и изразходването на ненужно много средства при преместването:

  1. Планирайте

Поне две седмици преди началото на преместването – планирайте. Започнете със списък на различните категории вещи, които трябва да опаковате. По този начин ще знаете, че предмети от една категории са опаковани заедно и по-лесно ще се организирате при разопаковането им в новия ви дом. Съветваме ви също да поставите номер на всеки кашон и описание на съдържащите се в него вещи. Организирайте кашоните по стаи – ако започнете опаковането от кухнята, поставете нещата си в кашон с надпис Кухня“. Ако имате много вещи или организацията и планирането не са вашата сила, ви съветваме да се свържете с фирма Супер Къртачи. Още при огледа хамаите ще ви помогнат да се организирате максимално добре, така че да се настаните в новия си дом бързо и без напрежение.

  1. Не пренасяйте излишни вещи

Ако се окаже, че притежавате доста неща, които не искате да вземете на новото място, ви съветваме да ги подарите на съседи и приятели, да ги продадете и в краен случай дори да ги изхвърлите в кошчето. Не пренасяйте неща, които са ви излишни и знаете, че повече няма да използвате. Те не само ще оскъпят допълнително преместването, а и е възможно да предизвикат ненужен хаос и дезорганизация.

           3. Наемете хамали

Както вече споменахме в началото на статията, наемането на професионален екип от хамали, който да ви помогнат с преместването в новия ви дом е една от най-умните инвестиции, които можете да направите особено, ако имате скъпи и чупливи вещи.

Не се колебайте да се доверите на Супер Къртачи, защото фирмата дава гаранция за професионално пренасяне на вашите неща. За да си спестите много неприятни моменти, не оставяйте преместването на случайността – планирайте разумно, доверете се на екипа на Супер Къртачи и започнете новия етап от живота си щастливо.

професионален домоуправител

Pin It on Pinterest

Shares
Share This