Днес си зададохме следните въпроси:

Какво всъщност прави една момичешка детска стая наистина удивителна?

Отговорът със сигурност е много субективен за всеки човек, но в настоящата статия ние от МЕБИО, смело решихме да споделим с Вас няколко мисли и идеи за момичешката детска стая. В случай, че обмисляте обзавеждане за “замъка” на една малка принцеса, се надяваме да откриете някои полезни идеи в следващите редове.

Кои сме ние и с какво Ви помагаме?

Изборът на мебели за детска стая според нас е израз на най-нежната грижа и обич към едно момиченце. Когато обзавеждате това специално пространство от дома си, изискванията към всеки детайл са изключително високи. Имате право, защото Вашата малка принцеса наистина заслужава най-доброто, а това да ѝ го осигурите е една изключително вълнуваща задача.

Ние в МЕБИО разбираме, че от най-голяма полза за Вас са високото качество и голямо разнообразие, когато търсите обзавеждане.

Благодарение на това разбиране, от тази година успешно стартирахме нашата масивна платформа за продажба на мебели – изцяло онлайн. Изграден от стотици различни предложения на български и чуждестранни производители, МЕБИО се стреми да предлага всичко необходимо за Вашето обзавеждане. Ето защо с гордост заявяваме, че сме “Домът на твоите мебели”.

Каква е целта?

Тази статия е посветена на момичешките детски стаи – пълни с мечти и рисунки, с принцеси, балерини и всички останали приказни същества. Тя е посветена още и на точно тези слънчеви моменти, които вие като родители ще създадете за вашите момичета.

Съкровенна мечта за повечето от нас е да създадат за детето си пространство в което да расте и да се развива. Избирайки прецизно цветове за детската стая, пердетата и декорациите ние всъщност поставяме основата, върху която ще се надгражда детето ни. Да дадеш много повече отколкото ти си имал на тази възраст е една истински важна цел за повечето родители, да не казваме всички.

Кое е истински вълнуващо?

Процесът да наблюдаваш как бебето постепенно става една малка госпожица, която иска всичко да знае и то на момента. Как гради крепост в своята детска стая, защото това е нейното лично пространство. По-късно да преживееш, заедно с нея всички трансформации, когато госпожицата порасне и стане ученичка. Пред очите ти е как игрите се променят и как се оформя характера ѝ с всеки ден. Вълнуващо е също да отговаряш на всички въпроси “Защо, защо”, а после да виждаш как растат и се развиват талантите ѝ.

За всичко това и още много, ние искрено вярваме, че е много важно да създадем правилна среда. Това носи удовлетворение, защото си сигурен, че твоята малка принцеса, ще има пространство в което да мечтае, да играе на воля и да расте с всеки изминал ден “като гъба”.

Нещо полезно

Когато обзавеждаме детска стая за момиче е добре да сме готови да преживеем заедно с нея всички промени

Можете да обмислите следните основни точки:

  • Ще боядисате ли или ще използвате тапети за детска стая?
  • Кои пердета са най-подходящи?
  • Подходящо ли е да добавите декорация със стикери?
  • Едно или две детски легла и как ще бъдат разположени?
  • Осветление за стаята: полилей или лампи?
  • Кои са най-подходящите цветове за детската стая?

Нашият извод?

Според нас удивителна е тази стая, която изградиш за момичето си по твое мнение, но в същия момент е изцяло съобразена с желанията, нуждите и индивидуалността на твоето дете. Тя създава пространство както за насоки, така и по-широко поле за лична изява. Призоваваме Ви да помислите какъв е Вашият личен извод?

Посетете платформата ни на www.mebio.bg

МЕБИО | Домът на твоите мебели

Pin It on Pinterest

Shares
Share This