Apple Store Taiwan

Може би си мислите, че времето на огромните опашки и палатки пред вратите на Apple Store при премиерата на новите устройства на компанията вече е отминало? Не, това съвсем не е така и поведението на 28 годишния американец Стив Бърт го доказва. Фенът на марката прекара три денонощия пред вратите на първия магазин на Apple в Тайван, за да бъде първия му посетител при откриването на 1 юли. Бърт дори се опитал да пъхне бележка до персонала и охраната под стъклената врата, което съвсем естествено привлече вниманието на медиите.

Всъщност младежът документира своя престой пред магазина във видео клип за местен продуцент от Stop Kiddin’ Studio и се гордее с успеха си, като сподели пред медиите, че това е една от най-добрите години в живота му:

Приключението не се разминало без инциденти, тъй като в един момент Бърт бил събуден от охраната на търговския център Тайпе 101, която го уведомила, че не може да остане там. По-голямата част от времето младежът прекарал в гледане на забавни клипове, хранил се в близкото кафене, слушал музика и дори говорил на дълго и широко с майка си, като се опитал да й обясни защо прави това.

Когато магазинът отворил врати обаче, Бърт останал леко разочарован, тъй като персоналът не можал да установи причината за смъртта на любимия му MacBook заради голямата навалица.

Всъщност това не е най-дългото чакане пред магазин на компанията. Както добре знаете, в недалечното минало там се извиваха дълги опашки перди премиерата на новите модели iPhone и рекордът за сега е 10 дни.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This