Тази публикация има за цел да покаже как цветът на спалното бельо ще помогне за поддържане на здравето. По този начин, бельото  в определен цвят може да окаже конкретно влияние:

  1. Спалните комплекти в червен цвят. Те са идеални за тези от вас, с намалена жизненост. Този цвят подобрява настроението, вдига кръвното налягане и дори влияе положително на имунната система. За да се намали ефекта на червеното, можете да изберете не изцяло червен комплект, а такъв с рози и други цветя на неутрален фон. Ярък пример, който илюстрира всичко това, са наборите изцяло в червено, бяло и сиво с червено, червено и бяло, червено и черно и други.
  2. Комплектите в оранжеви и жълти тонове. Те помагат да се справите с депресията и стимулират сексуалната енергия. Спалното бельо в такива тонове се препоръчва за двойки, които са сключили брак преди повече години и искат да освежат сетивата. Такива като комплекти перфектно се вписват в спални, декорирани в минималистичен стил. Тези цветове са най-добрите за стаи с прозорци с изглед на север или на изток.
  3. Спалното бельо с нюанси на зелено. Те помагат да се постигне емоционално равновесие, облекчават стреса, захранват с енергия и оптимизъм. Нюансите на зелено в декора на спалнята ще бъдат в хармония и ще подобрят цветовия ефект. Зеленият цвят намалява кръвното налягане и много е много успокояващ.
  4. Спалните комплекти в студени сини цветове. Сините спални комплекти помагат на хората да се справят с безсъние и предразполагат към спокойствие. Комплектите перфектно допълват пространството, декорирани в нюанси на бежово, сиво и бяло. Спалното бельо в сини тонове изглежда добре в почти всеки интериор. На такова бельо се спи силно и дълбоко, но сините цветове са възможни само в помещения, в които има достатъчно слънчева светлина. Оптималният избор са стаите с южно или западно изложение.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This