Шпионските устройства играят важна роля в проследяването, подслушването, записването и сигурността. Вече е толкова лесно да наблюдавате. Както знаем всеки агент или детектив използва шпионска техника в най-различни ситуации. Събирането на информация чрез шпионски устройства е много ценна и поставя вашата сигурност на съвсем ново ниво.

Тук ще ви покажем някой от най-разпространените шпионски устройства, които със сигурност ще искате да пробвате.

 

Часовник с камера и гласова активация.

С този часовник можете да правите снимки и аудио-видео файлове с голяма резолюция допи и под вода. Имайте предвид обаче, че това не е часовник за гмуркане и потопен на голяма дълбочина часовника може да бъде повреден. Часовникът има и вградена инфрачервена подсветка, с която можете да снимате и при пълен мрак. Камерата разполага с режим на гласова активация, който позволява записа да се стартира, когато звука около нея превиши определено ниво – 60 dB. Видео резолюцията е 1920х1080, позволява записване на видео с HD качество, а резолюцията за снимки е 4032х3024. Идеално устройство за да записвате любимите си моменти когато сте на път и не желате да носите фотоапарата със себе си.

Подслушвател с аудио приемник.

Комплекта Ви дава възможност да получавате кристално ясен звук на разстояние над 500 метра. Освен това имате възможност да записвате с натискането на един бутон интересуващите Ви разговори и да ги прослушате веднага.
Приемника има слот за microSD карта, в който можете да поставите такава не по-голяма от 2 GB. Карта с максимален капацитет от 2 GB дава възможност за съхраняване на около 100 часа записи. За провеждане на дискретно подслушване имате включени в комплекта стерео слушалки. За да имате възможност да ползвате предавателя по-дълго време той има режим на гласова активация, който изключва захранването, когато наоколо е тихо.

GPS проследяващо устройство.

Тракерът е във водоустойчив корпус със степен на защита IP56, който го защитава от влага и дъждовни пръски. С силните четири магнита можете надеждно да го закрепите върху купето на автомобила.
Устройството предава информация за местонахождението чрез SMS или към Интернет базирана платформа с помощта на мобилен Интернет (2G GPRS). За следене в реално време, както и за история на маршрутите разполагате с безплатна платформа, която получава данни от тракера чрез GPRS. Там можете да разглеждате маршрутите в тридневни интервали, като информацията се пази до 6 месеца. С платформата можете да имате информация в реално време какво е състоянието на автомобила (в движение, спряло, паркирано), да виждате аларми за движение, превишена скорост, напускане на определен периметър, състояние на батерията и т.н. Работната температура на тракера е от -20 до +55 градуса, точността – 15-20 метра, а времето за позициониране е в рамките на 36 секунди при първоначално установяване и около 1 секунда при „топъл“ старт.

Аудио рекордер във флашка.

С тази флашка ще можете да правите аудио записи до 19 часа само с едно натискане на бутона. Тя записва върху вградената памет от 8GB файлове във WAV формат със 192 kbps.
Освен като рекордер можете да ползвате устройството обикновена преносима памет.
Също така със слушалките от комплекта можете да я ползвате и като MP3 плеър. Управлението на рекордера е изключително лесно – с един единствен бутон включвате и изключвате. Устройството е изключително удобно, когато искате да запишете важна информация без никой друг да разбере. Използва се изключително много от студенти за запис на лекции или от родители, които искат да установят даден проблем с детето си.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This