Свикнали сме да чуваме за успехите на другите народи, но българите също не са за подценяване. Българите сме надарени с огромна сила, която черпим от святата земя върху която живеем. Единствената причина тази сила да не е проявена, е защото хората носят много енергийни товари, слабости и нечистотии вътре в себе си, които им пречат да я проявят във видимия материален свят. Тази сила се корени във всеки един човек и тя може да бъде отключена и проявена, стига осъзнато и целенасочено да подходим към нея, за да я използваме да разкъсаме оковите на негативните блокажи, които я затапват и пречат тя да се прояви в живота и в делата ни.

 

Днес ще поговорим за един българин, познат с духовното си име Ширинан, който споделя знание, техники и практики в своите книги за цялостно вътрешно пречистване и хармонизиране на енергийно и физическо ниво. Човек може да се пробуди духовно и да разгърне своя енергиен потенциал само когато енергийните му канали са пречистени и освободени от енергийни затлачвания и замърсявания. В България, когато чуем фразата духовно развитие , я свързваме с църква и канони, които ограничават хората, но Ширинан твърди обратното. Когато човек се свърже със своя дух и се научи в синхрон да живее живота си, следвайки неговите цели, които си е поставил в настоящия живот, тогава цялата сила, която носи в себе си, ще го подпомага да постигне всички свои цели.

 

Ширинан споделя в своите книги всичко необходимо, как човек може да пробуди тази вътрешна сила в себе си, в своите книги. По-популярните сред тях са:

  • Пътеводител за духовно развитие
  • Живот на светло
  • Моят път към духовно просветление
  • Подготви се за новото време, в което човечеството навлиза

 

Също така засяга и важната тема в материалния свят, а именно темата за парите. Парите като всичко останало са енергия, която, когато хората се научат да използват осъзнато, ще са в състояние да привличат много повече пари в живота си. За това Ширинан пише в своята книга „Истината за парите“.

 

Очаква ни светло бъдеще, в което все повече българи предстои да покажат на какво са способни, защото българите носят в себе си много заложби, които са в латентно състояние и когато те бъдат събудени и проявени, тогава България и българите ще смаят света, с постиженията, които ще постигат заедно обединени в едно.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This