10-idiei-kak-da-raznoobrazim-petachnite-vecheri-vkyshti

Краят на работната седмица ще ви донесе два дни почивка, така че след последния работен ден, организирайте за себе си приятна награда за свършената работа през всичките пет работни дни. И най-добрата награда наистина може да се нарече красива съботна сутрин, която ще прекарате без следи от махмурлук и срам за нещата, извършени снощи.

Затова се опитайте да намерите такъв вариант за празнуване на края на работната седмица, които не вкючва намесата на алкохол и други вредни средства. Ако не сте свикнали да прекарвате петък вечер в спокойна атмосфера, тогава може би днес трябва да организирате такъв празник за себе си.

И не забравяйте, че спокойна среда не винаги означава скучно и безинтересно забавление. Основното нещо е да намерите за себе си интересна дейност, така че да можете да се отпуснете, да си починете, да се забавлявате и евентуално да получите полезност от такава почивка. Дори в стените на вашия дом можете да намерите сами какво да правите в петък вечер.

  1. Например, можете да отделите време да научите нещо ново във всяка област, която ви интересува само. Ако обичате да изучавате езици, изтеглете интересни приложения, които ще ви научат на правилното произношение или ще попълнят речника си.
  2. Ако винаги сте мечтали да се научите как да си направите красив грим, тогава е време да гледате видео уроци, които лесно ще ви научат на това. И може би скоро ще има някакъв празник или събитие, на което трябва да дойдете с изключителна прическа, за която не искате да давате пари в салоните за красота. Имате цяла вечер за експериментиране и творчески решения.
  3. Прегледайте видео уроци или инструкции, опитайте се сами да си направите интересна прическа. И след като сте се научили как правилно да нанасяте грим и да правите различни прически, вече можете да направите всякакви образи за себе си и да ги изберете за вашия характер и собствена външност.
  4. Може би мечтаете да опитате някое ястие, което никога не сте се осмелили да готвите. След това закупете предварително необходимите съставки и превърнете кухнята си в истинска готварска работилница. Ако опитате, тогава определено ще получите най-изтънченото и вкусно ястие, което можете да направите.
  5. Направете частно парти за себе си. Защото понякога е полезно да се уедините и да се насладите на това, за което сте мечтали през цялата работна седмица. Изберете любимия си плейлист, нека любимите ви песни да свирят за вас цяла вечер. Украсете стаята красиво, запалете свещи и ги подредете в стаята.
  6. Поръчайте храна, която харесвате у дома. Може би искате да се почерпите със суши, възнаграждавайки се за успешното приключване на седмицата, или може би искате да хапнете цяла пица сами. Изберете нещо любимо от foodpanda. За настроение изпийте чаша пенливо шампанско или червено вино. Тази вечер можете да се насладите на вечерта по начина, по който искате, защото никой няма да знае как сте я прекарали.
  7. Между другото, ако искате да разширите атмосферата на уют и комфорт, тогава сипете чаша топъл чай или сварете какао, покрийте се с одеяло и препрочетете любимата си книга. Вземете списание или прегледайте албум със снимки, припомняйки си истории от миналото.

Най-важното е да не четете нещо, което ви напомня за работата, защото петък вечерт е предназначен да ви разсее. Между другото, ако нямате желание да четете или гледате снимки, тогава включете филм или сериал, които отдавна искате да гледате. Или преразгледайте филма, който много обичате.

  1. Организирайте вашата вечер за красота. Време е да опитате всички маски и кремове, за които нямате достатъчно време през седмицата. Вземете вана, добавяйки към нея различни етерични масла, пяна, морска сол и цветни бомби, които ще украсят водата. Това невероятно ще облекчи целия стрес, който се е натрупал във вас през работните дни. Сега трябва да се отпуснете колкото е възможно повече. Легнете в топла, приятна вода и медитирайте. Включете подходяща релаксираща музика.

9.Но ако искате да прекарате продуктивно петъчната вечер, тогава почистете къщата си, разглобете стари неща, избавете се от ненужния боклук.

  1. Ако имате желание, тогава се занимавайте със спорт, следвайки тренировките от различни видео уроци. И ако не искате да прекарате вечерта със спортни тренировки, просто включете любимата си музика и танци.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This