Напоследък рядко можем да се запознаем с някого, без да разменим фейсбук координати, а сред приятелите ми почти няма такива, които никога да не са си правили профил, а ако са решили да деактивират акаунта си, това тяхно решение да е било трайно.

Но пък рядко попадам на профили, които рязко хващат погледа ми и ме карат да се зачудя дали съм кликнала на страницата на познат, или на някой креативен артист. Дори рекламни агенции, чиято главна задача е да бъдат добри в промотирането, не съумяват да се справят винаги с избора на корица за фейсбук страницата на поверения им бизнес.

Точно затова тази статия събира впечатляващи таймлайн дизайни на фейсбук профили. Те са толкова интересни и действат толкова освежаващо, че ако всеки бизнес подхождаше по този начин, щеше да набира стотици последователи и без платена реклама.

Подканвам ви да се присъедините към групата на хората с най-интересни фейсбук профили и да демонстрирате въображение и нестандартно мислене сред своите приятели в социалната мрежа.

Ekkapong Techawongthaworn

Antonio Fadda

Damian Sanchez

Ekkapong Techawongthaworn.jpg2

Ekkapong Techawongthaworn3

Gianmarco Carrieri

Giuseppe Draicchio

Jeremy Bronson

Jörgen Bröms

Kay Int Veen

Louise Lundberg

Manoj Varghese Mathew

Oliver Elsner

Pao Abella

Sune Adler Miltersen

Pin It on Pinterest

Shares
Share This