Може би четете тази статия, защото ви е писнало от еднообразието в дома ви и копнеете за нещо различно и необичайно. Един доста икономичен вариант за разкрасяване и коренна промяна във всяка стая с минимални усилия и средства е всеки вид 3D фототапет. Те са многоизмерни и пресъздават едно специфично усещане за дълбочина. Поставяйки го на стената, той става фокусен център, който приковава всеки поглед. Вие буквално потъвате в картината и попадате в едно ново по-магично измерение от това на сивото ни ежедневие. Голямо разнообразие що се отнася до дизайни, размери и тематики може да намерите в онлайн магазина на Фототапети 24 – https://www.fototapeti24.com/bg/page_21.html Няма да съжалявате, ако изберете продуктите от уеб магазин за декорация www.fototapeti24.com. Всеки 3D фототапет е с виско качество, произведен от водещи европейски марки, които са лидери на пазара. Всеки фототапет е отпечатан с първокачествен HP латексов печат, което гарантира за детайлна и реалистична картина.

3D фототапет - бъди различен, бъди креативен

Използва се специална хартия или флис основа – и двете са без блясък и устойчиви на всякъв вид светлина. Към комплетка получавате и безплатно лепило. Те са многоизмерни. Това стимулира човешкото въображение и активизира всяка част от зрението ни. С уникалните си цветове, графики, форми, мотиви, фигури и т.н. те създават чувство за динамика и движение в пространството. Придават характер, стил и чар на всяко помещение, ако са добре напаснати с обстановката. За да бъде ефектът още по-видим и забележителен, е добре да се съобразите с интериора в стаите. Ако границата между избрания от вас 3D фототапет и обзавеждането не е толкова рязка, а по-скоро плавно преливаща се, ще уголемите значително пространството и ще създадете илюзия за по-широко помещение.

Есенни багри, чудни китни растения, кристално чисти водопади или езера, безкрайни зелени площи с пъстри цветове, това са само част от темите в колекцията, между които можете да избирате. Всички 3D фототапети за стена излъчват необикновена красота, която вдъхновява всеки от нас. Комбинирани добре с обстановката, придават стил, елегантност и модерен облик на дома ни.

Фирмата предлага отлично съотношение между качество и цена. Всичко, което предлагат е на достъпни цени, които започват ориентировачни от 65 лева и нарастват спрямо размера, основата и изработката на продукта.

Всички модели са в наличност, което ви гарантира експресна доставка до един работен ден или в рамките на същия ден. Фототапети 24 работи с куриерските услуги на Спиди, което е допълнителен бонус, тъй като те имат офиси на територията на цялата страна. Имате право на преглед преди да заплатите пратката и 15 днвен срок да я върнете, ако има някакви несъответствия. Заявяването на артикул става бързо и лесно на сайта без регистрация и потвърждение от администратор или само с едно обаждане на телефонен номер 088 9075 230.

Разгледайте предложенията в електронния магазин на www.fototapeti24.com и изберете 3D фототапет, с който да разведрите обстановката до осново вкъщи. Има специани оферти в подкагерия „Промо“, от които можете да се възползвате многократно.

Бъди различен, бъди креативен избери 3D фототапет от www.fototapeti24.com.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This