Ако и вие сте решили да поставите линк към Twitter профила ви във вашия блог, но не сте избрали подходящото изображение за целта, разгледайте този списък от 5 богати на избор колекции от Twitter икони. Очакват ви общо 53 вариации на птицата и логото на популярната социалната мрежа.

1. Birdies

Колекцията съдържа 12 красиви и изчистени Twitter икони, създадени специално за блога Smashing Magazine. Предоставят се безплатно във векторен и растерен формат.

Birdies Twitter Icon Set

2. Twitter Birds

Големи, различни и призоваващи за действие. Иконите са безплатни, както всички колекции в този пост, и се предлагат в максимална резолюция 360х360 пиксела.

Free Twitter Birds

3. Twitter Buttons

Имате пълното право от създателя да променяте бутоните според името на вашия блог или на вашия собствен език. Ако харесвате малки, но въздействащи икони, тогава тази колекция ще ви хареса.

Free Twitter Buttons in Vector Format

4. Tweet Icon Set

Птичето на Twitter в четири различни пози, векторен формат.

Twitter Icons Set by Productive Dreams

5. Practika Free Icons

Въпреки че безплатната колекция от икони съдържа само една за Twitter, всяко едно от 11-те безплатни изображения би свършило идеална работа на всеки блогър. Предлагат се в различни формати и максимална резолюция от 256х256 пиксела.

Practica Free Icons Set

Pin It on Pinterest

Shares
Share This