53830_2-800x350-wНяма жена, която да не обича да пазарува. Без значение дали го прави онлайн или обикаляйки магазини и търговски центрове със свои приятелки, пазаруването за една дама е малка фиеста, празник за душата и начин да се разтовари от ежедневието. Неслучайно, много жени твърдят, че ако са ядосани, покупка на някаква дреха или обувки е начинът да се спаси от напрежението.

Ако и вие сред дамите, за които шопингът е като терапия, най – вероятно се стремите да следвате всички модни тенденции и да бъдете в крак със случващото се. Едно от местата, на които може да намерите много разнообразни и качествени предложения е Dressmania.bg. Онлайн магазинът съществува от 2008 г. и предлага качествени марки от европейски доставчици, предоставя високо ниво на обслужване и дава възможност на клиентите си не само да купят, но и да наемат дреха, което е много рядко срещано на онлайн пазара у нас.

Именно тук може да направим справка и да си сверим часовника за най – актуалните и модерни модели, които трябва да присъстват в гардероба ни през този сезон. Предлагаме ви идеи за 5 модели блузи, които всяка жена е добре да има, за да бъде винаги готова за бизнес среща, парти или среща с приятелка.

В навечерието на зимата започваме с пуловерите. Те са перфектни както за по – фини, така и за по – пълни дами. Например модел SHK PARIS се предлага в няколко цвята, с поло яка е, а материята много мека и фина.

Ако търсите модел за парти, заложете на модел с ръкав до лакътя в черно със звезда.

Туниката се завърна на мода и изглежда ще се задържи доста. Изключително стилна и атрактивна например е туника NICOLE, която се съчетава перфектно с дънки по крака. С луксозна асиметрична туника MAYAADI в цвят син графит пък ще заблестите на всяко парти.

Вече знаете как да сте винаги модерна и актуална, само влезте на Dressmania.bg и изберете тази, която смятате, че отразява вашия стил най – добре.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This