Винаги ще има някой по-нов смартфон от този, който използваме в момента. Разбираемо е следващият модел да притежава и по-добри параметри, осигуряващи много повече възможности за реализация на поставените задачи. Снимки, озвучение, памет и резолюция – всички тези характеристики се ъпдейтват и оптимизират постоянно, което означава, че възможността да получим перфектното мобилно устройство става по-реална от всякога. 

Разгледайте богатия асортимент от модели смартфони Ardes.bg, които се отличават с редица подобрения от своите предходни версии. Всички мобилни телефони са нови и на водещи брандове в областта на технологиите. Производители като Samsung, iPhone, Huawei и Xiaomi със сигурност имат какво да Ви предложат, а онлайн магазин Ardes.bg ще Ви привлече и с ниските си цени. 

Кои са 5-те най-нови модела смартфони

Този вид техника се търси и купува винаги. Постоянно се появяват нови и модерни смартфони, които остават актуални много дълго време. В сравнение с миналогодишни модели, те имат подобрени камера и дисплей, които правят работата на мобилния телефон изключително приятна. В Ардес Ви очакват 5 страхотни предложения, определени от потребителите като топ избор за последните месеци:

  • Samsung Galaxy S21;
  • HUAWEI P Smart Pro;
  • Xiaomi Mi 10T;
  • HUAWEI Mate 40 Pro;
  • Apple iPhone 12

Изброените модели телефони са истинско откритие в света на “умните” технологии, от които имаме все по-голяма необходимост. Те притежават впечатляващи характеристики, които ще ни улеснят в изпълнението на работните ангажименти и дейностите с цел забавление – слушане на музика, правене на снимки и прочит на случващото се в социалните мрежи. 

С какви параметри се отличават от останалите

Важно е да се отбележи, че при избора на мобилно устройство е най-важно да обърнем внимание на параметри като операционна система, процесор и др. За да бъде извършено акуратно сравнение на новите модели смартфони със старите, можем да вземем за пример уникалния Samsung Galaxy S21, който ще завладее съзнанието Ви със своя ултра стилен дизайн, капацитивен сензорен дисплей, 8GB оперативна и 256GB вградена памет. Той притежава още и тройна камера 64MP + 12MP + 12MP с двоен автофокус и редица сензори, които правят смартфона безкомпромисен във всяко едно отношение. 

Откъде да ги купим изгодно

Магазин Ардес е място, което може да се похвали с разнообразен асортимент от мобилни телефони, които са напълно съобразени с финансовите възможности на повечето от нас. Там ще откриете бюджетни предложения, но и доста луксозни такива, които впечатляват с изискан дизайн и десетки функционалности, посрещащи всяка една потребност, която модерният начин на живот поражда. 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This