Motorola е сред първите, които вградиха приложението директно в камерата на смартфоните си

 

От броени месеци Google Lens функционира като самостоятелно приложение и може да се изтегли от Google Play Store. Motorola беше сред първите брандове, които го вградиха директно в камерата на смартфона. Американската компания даде на своите клиенти това невероятно изживяване веднага – още с моделите moto g6 и moto g6 plus, чиято официална премиера беше през май. Lens отново е тук и с чисто новия motorola one, представен на IFA 2018 в началото на септември.

motorola one идва с двойна 13 MP + 2 MP основна камера с усъвършенстван софтуер и колекция от режими, които ще провокират вашата креативност. Плюс, 8 МР предна камера, която превръща обикновените селфита в изключителни. Но това не е всичко. Google Lens е вграден директно в софтуера на камерата и поставя бъдещето на търсенето в интернет на върха на пръстите ви още сега.

Камерата разпознава текст, за да можете да търсите ястия директно от менюто, да добавяте събития към своя календар, да използвате указания за придвижване, да се обаждате по телефона, да превеждате думи и още много. Или просто да копирате и поставяте съдържание, за да спестите време. Някоя дреха е привлякла вниманието ви? Или сте забелязали идеалното кресло за дома ви? Вдъхновете се с подобни дрехи, мебели и декор за дома, без да се налага да описвате какво ви трябва в полето за търсене.

Насочете камерата на вашия motorola one, за да научите повече и да взаимодействате със света по изцяло нов начин. Предлагаме ви някои впечатляващи трикове, от които да се възползвате.

Познава растенията и животните

Разхождате се в парка и виждате интересно, красиво растение. Просто насочете камерата на телефона и Google Lens ще ви каже всичко за него мигновено. Ще ви разкрие и много повече за животните в зоологическата градина от информационните табели, поставени пред клетките. Приложението познава почти целия растителен и животински свят и “споделя” с вас информацията, с която разполага.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This