ADATA Technology представи EC700G – външна RGB SSD кутия, която дава на старите вътрешни M.2 PCIe или SATA устройства ново приложение под формата на външен SSD диск. EC700G е съвместим с всички PCIe и SATA SSD устройства, като доставя скорости на трансфер до 1000MB/s благодарение на своя USB 3.2 Gen 2 и Type-C интерфейс. 

Висока степен на съвместимост

Новата външна кутия за SSD на Adata е съвместимa не само с най-разпространените M.2 2280 размери, но също така работи и с M.2 2242 и M.2 2230 модели. Кутията идва с USB 3.2 Gen 2 Type-C интерфейс и може да осигури скорости до 1000MB/s, което е около 12,51 пъти по-бързо от обикновените външни твърди дискове. На практика това означава, че един филм с размер от 10GB  може да бъде прехвърлен само за около 20 секунди.

Стилен дизайн 

EC700G разполага с елегантна матова повърхност, която предпазва от натрупването на нежелани пръстови отпечатъци. Екстериорът се допълва от скосени ръбове, които придават повече дълбочина на дизайна, а горният заоблен ръб е диагонално ориентиран, създавайки забележима триъгълно оформена повърхност. Дясната страна на панела е решена с RGB лента, която завършва стилната визия на кутията. 

Лесно приложение 

EC700G е не само красива, но и функционална. Нейната инсталация е изключително лесна и се състои единствено в поставяне на SSD устройството в кутията, като не изисква използването на допълнителни инструменти.

Перфектната дигитална библиотека

След поставянето на вътрешното SSD в кутията, EC700G е идеална за съхранение на снимки, музика, видеа и работни файлове. Тя работи с всички големи операционни системи, включително macOS, Windows и Android, така че потребителите могат да прехвърлят файлове между различните си устройства бързо и удобно. EC700G е чудесно решение и за съхранение на конзолни игри, като освен това може да допринесе и за по-бързото им зареждане.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This