microsoft-surface-andromeda-foldable-device

Откъслечна информация за следващото Surface устройство на Microsoft се появяваше периодично през последната година, но сега вече имаме подробности за размера му и за това как ще се позиционира в продуктовата линия на компанията.

The Verge съобщава, че според вътрешни документи на Microsoft, Andromeda ще е с нов формфактор, който обединява иновациите в софтуера и хардуера, за да създаде едно наистина лично и универсално, компактно устройство. Компанията се надява, че ще разтърси пазара и вярва, че ще промени начина, по който хората гледат на компютрите и мобилните устройства. Andromeda има два екрана и е много близко до рендера, който видяхме миналата година. Microsoft ще използва широкоекранен десплей, за да осигури по-доброто изживяване при разгъването на устройството, а рендерите са базирани на патентите на гиганта.

Що се отася до конкуренцията в тази пазарна ниша, Apple още миналата година преговаряше с LG за сгъваем панел, а анализаторите прогнозират, че устройството ще се появи на пазара през 2020 година. Миналата година ZTE представи своя смартфон с двоен екран, който обаче не стана хит на пазара, а следващото поколение, в лицето на Andromeda, може би ще има по-голям успех.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This