Beats

Apple разработи своя чип W1 за безжични слушалки, който дебютира миналата година в продукти като Beats Solo 3 и AirPods, подходящи за тези, които ценят компактността.

С Beats Solo 3 Wireless обаче, ще се нуждаете от повече внимание към узиката, тъй като това се първите слушалки с поддръжка на W1, които предлагат „Pure” Active Noise Cancelling, посредством специален алгоритъм. Bluetooth слушалките имат опция за калибриране и корекции в реално време, управление на възпроизвеждането, микрофон и възможност за използване на виртуалния асистент Siri. Чипът W1 улеснява сдвояването им с iOS устройства, свързани с iCloud акаунта ви и позволява лесното и бързо прехвърляне между тях.

Батерията им издържа от 22 часа с използване на ANC и до 40 без и може да бъде заредена за 10 минути, чрез Micro USB, за да ви осигури още 3 часа слушане на музика. На разположение на потребителите е и допълнителен кабел с 3.5 мм жак, въпреки че съвместимостта с Lightning порта прави слушалките идеални за компания на iPhone 7.

Beats Solo 3 Wireless ще се предлагат в шест цвята – Gray, Black, Blue, White, Red и Porcelain Rose и ще са на пазара в началото на следавщия месец, а цената им ще бъде 349.95 долара.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This