Поредната спокойна неделя сутрин с чаша кафе в ръка, в търсенето на нещо интересно за четене. Ако и вие сте на тази вълна, позволете ми да споделя с вас какво от блогосферата ме впечатли тази седмица.

Пролетно равноденствие

С пролетта идва и нова надежда – за слънце, за повече светлина, топлина, растеж… Размисли за пролетта и промяната от колегата блогопед Пламен Петров.

40 Free High-Quality WordPress Themes

Поредната полезна и добре подбрана колекция от WP теми, събрана от списанието за уеб разработчици Smashing Magazine.

My Secret To Dominating Digg.com (years ago)

Защо потребителите на Digg не обичат Microsoft и как това може би е помогнал на един от най-популярните блогъри в света да доминира първите страници на социалната мрежа.

24 часа

Защото е забавно да гледаш глупави заглавия в twitter с линкове към статии, които така и не би прочел. Цитирам: Гейове и скинари се бият с полицаи: „Изроди“, „Вън от Пазарджик“, „Вървете в Уганда“.

The New IE9: More HTML5, CSS3 and No Windows XP

Ще се справят ли този път Microsoft? Дали новият Internet Explorer ще бъде браузър, който не е причина за мигрената на създателите на уебсайтове? И защо ако не мигрена, ще им носи главоболия заради неподдържането на Windows XP, който все още остава от най-ползваните версии на операционната система.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This