delta

В последното ексклузивно събитие във водещия дейта център Equinix SO2 утвърденият лидер в сегмента на специализираните smart cloud хостинг решения Delta.BG привлече вниманието на членове на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ).

Под слогана „Delta Cloud – поглед отвътре“, събитието представи вълнуваща перспектива пред участниците, които бяха специално поканени след изявения интерес от страна на множество компании по време на B2B нетуъркинг събитието „БАИТ и Приятели“ през ноември 2023 г.

Когато бизнесите се обединяват за партньорство, техните възможности се увеличават многократно!“ сподели Боряна Попова, Директор Маркетинг и Бизнес Развитие в Delta.BG. Тя добави, че: „Участието ни в B2B нетуъркинг събития не само ни предоставя възможност да представим нашата дейност, но и да научим повече за потенциални партньори. Истинско удоволствие беше да споделим тайните на нашия смарт клауд с посетителите на „Ден на Отворените врати“ в дейта центъра Equinix SO2.“

Equinix е глобален лидер в областта на дигиталната инфраструктура, разполагащ с над 250 дейта центъра в над 30 държави. Неговите центрове за данни в София – SO1 и SO2, предоставят важна подкрепа на българските компании в техния път към цифровата трансформация.

Георги Димитров, управляващ партньор в Delta.BG, подчерта важността на избора на Equinix SO2 и коментира: „Изборът на Equinix SO2 за разположение на нашата техническа инфраструктура е ключов за сигурността и непрекъсваемостта на услугите за нашите клиенти. Нашите сървъри в дейта центъра никога не спират, а качеството, което получаваме, е от първокласно значение за нас.“

Посетителите имаха възможността да разгледат техническата инфраструктура и да чуят последващи интересни презентации от Боряна Попова и Георги Димитров, както и дискусии по теми: AI-базирана DDoS защита и Backup-as-a-Service и разбира се – защо изборът на Delta.BG, като клауд хостинг партньор си заслужава пред множеството алтернативи. За своите доверени партньори, сред които BTV, Happy, Tehnopolis, eBag, Delta.BG осигурява персонална грижа, мониторинг и помощ в критични ситуации 24/7 на български език, DevOps услуги, за да се постигне оптимална автоматизация, ниска латенция и поемане на пълния обем заявки, дори при пиково натоварване, както и разбира се – изключително конкурентни цени, без таксуване на база трафик.

Събитието завърши с нетуъркинг сесия, предоставяйки възможност на гостите да задават въпроси, споделят впечатления и създадат нови партньорства.