dropbox-logo@2x

Dropbox иска да е единственото приложение, което използвате за достъп до файловете си на Mac, а основният му клиент за настолни компютри носи всичките ви любими облачни услуги с изцяло нов дизайн и куп нови функции.

Новото приложение на Dropbox е проектирано така, че да е познато за вече съществуващите потребители, но по-мощно от всякога. То обединява всички ваши файлове, дори и тези, съхранявани в облачни услуги от трети страни и ги прави още по-лесни за достъп.

86786BD2-C3CD-41DB-BB0E-25AC061274AC

Dropbox ви позволява да се свържете с конкурентни услуги от компании като Google и Microsoft, за да ги съберете на едно място. Можете да създавате, осъществявате достъп и споделяте съдържание в Google Docs, Sheets и Slides, както и в Office Online в самото приложение, а когато трябва да намерите нещо, можете да търсите в цялото съдържание, без значение къде се съхранява. Можете да се свържете със Slack, за да улесните споделянето на файлове и да си сътрудничите по различни проекти, а когато трябва да говорите с колегите си, имате на разположение интеграция със Zoom. По-късно Dropbox ще добави и поддръжка да Atlassian, за да направи управлението още по-ефективно.

Новата версия на приложението вече е достъпна и можете да го изпробвате веднага.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This